+47 482 03 000 · info@factlines.com

 Ledige stillinger

Vi er på leting etter dyktige medarbeidere. Ta kontakt om du kan tenke deg en fremtidsrettet, spennende jobb.

SEND OSS DIN СV

DYNAMISK, KJEDEORIENTERT OG OPPDATERT

Factlines er en uavhengig, norskeid, løsningsleverandør som rådgir, utvikler og produserer systemer med spesiell fokus på informasjonshåndtering og flyt i leveransekjeder. Våre løsninger har utgangspunkt i langvunnen kompetanse innen de relevante fagområder, og har anvendelse innenfor felt som samfunnsansvarsrapportering og leverandørkjedesikring. Vi baserer vårt arbeid på ny tilnærmingsmetodikk og anvendelse av teknologisk avansert arkitektur iht prinsipper fra sosiale nettverksløsninger og “cloud computing”. Derfor kan vi tilby tjenester og løsninger som er enkle og rimelige nok i bruk til også å kunne dekke primærprodusenters behov, på lik linje med leveransekjedenes øvrige aktører.

Kontakt oss gjerne for en samtale om muligheter for din organisasjon eller register deg og start i dag.

Vår Mission

Factlines i Media

Våre Etiske Retningslinjer

Partnere og Ansatte

Våre kunder

NHO_Reiseliv_innkjopskjeden_RGB

Liggende lang farge engelsk

Entra

MMH

Incentra_logo_original2013_trykkeri

VingMed

FF_logo_1_red

SYLAK Logo

download

INV-CMYK-YES-BLK-3D

Mediq_logo_small

alere-logo

logo-01

Norrek

HSOlogo

HandiNor

imgres

logo

FloorTeclogo

SverreMonsenhorisontallogo_20161

Bardumlogo

plast1logo

NorDiaTech

FMPlogo

Scan-Med

Cephalon

Medus AS

logo75

Conor

VELA logo_HIGH

Ny_logo

Arena

BrandrGruppen

VI SAMARBEIDER MED

etilogo

ETI assist organizations to implement traceability and profitably provide safe and sustainably made products via efficient supply chains.

Our services are designed to enable organizations – regardless of geography, size or sector – to introduce and develop cost-effective traceability and recall systems both within and outside the organization.

Logo_Matinfo_Rmillum-logo

 

Matinfo AS og Factlines har inngått en samarbeidsavtale. Avtalen gir en unik mulighet for leverandørene som er registrert i Matinfo til å kunne dokumentere og fremvise sitt samfunnsansvar overfor innkjøpere.

Leverandører som frembyr sine produkter via Matinfo og Millum kan nå synliggjøre at de har tatt i bruk Factlines for å dokumentere samfunnsansvar. Ved å benytte Factlines har virksomhetene på plass en rutine og metode for å kunne stille krav og følge opp i sine dynamiske, ofte globale, leveransekjeder.

Det betyr at innkjøpere som ønsker å vektlegge samfunnsansvar kan søke og finne leverandører som gjør en ekstra innsats for å kjenne og dokumentere sitt samfunnsansvar.