+47 482 03 000 · info@factlines.com

Liggende lang farge engelsk

“Factlines gir meg innsikt og er et sentralt verktøy i kommunikasjonen med våre leverandører.”

Åge Pedersen, Administrasjonssjef i Flytoget

Kunder og referanser

NHO_Reiseliv_innkjopskjeden_RGB

Liggende lang farge engelsk

Entra

MMH

Incentra_logo_original2013_trykkeri

VingMed

FF_logo_1_red

SYLAK Logo

Oslo Kommune

INV-CMYK-YES-BLK-3D

Mediq_logo_small

alere-logo

logo-01

Norrek

HSOlogo

HandiNor

imgres

logo

FloorTeclogo

SverreMonsenhorisontallogo_20161

Bardumlogo

plast1logo

NorDiaTech

FMPlogo

Scan-Med

Cephalon

Medus AS

logo75

Conor

Ny_logo

NMF

BrandrGruppen

VELA logo_HIGH

Arena

download

”Vi är mycket nöjda med Factlines som vår partner i vårt arbete med leverantörsuppföljning och riskkartläggning. Factlines agerar snabbt och med mycket god service och är kompetenta i sitt utförande!”
Amanda Mellqvist
Corporate Responsibility and Quality Manager Nordic Region
Staples Solutions

HSOlogo

“Vi i Helse Sør-Øst ønsker å bruke vår innkjøpsmakt til å styrke arbeidet med gode miljøkrav og krav til etiske leverandørkjeder i offentlige anskaffelser. Verktøyet vi nå anskaffer vil gjøre oss mye mer effektive i arbeidet. Oppdatert informasjon om hele leverandørkjeden er uvurderlig for å kunne gjøre skikkelig oppfølging av etisk krav. Regneark og e-post blir utilstrekkelig etter hvert.”

Grete Solli, spesialrådgiver for miljø og samfunnsansvar i Helse Sør-Øst

NHO_Reiseliv_innkjopskjeden_RGB

“Ved hjelp av systemet til Factlines har vi fått et integrert system som gjør leverandøroppfølgingen og analysearbeidet radikalt enklere og mer effektivt. Systemet gjør det dessuten enklere å samarbeide med våre leverandører i arbeidet med å oppnå kontinuerlige forbedringer i leverandørkjedene. Systemet gjør også at leverandørbedriftene kan gjenbruke sine rapporteringer uten ekstra kostnad for dem.”

Morten Karlsen, innkjøpsdirektør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Våre partnere

etilogo

ETI assist organizations to implement traceability and profitably provide safe and sustainably made products via efficient supply chains.

Our services are designed to enable organizations – regardless of geography, size or sector – to introduce and develop cost-effective traceability and recall systems both within and outside the organization.

millum-logoLogo_Matinfo_R

Matinfo AS og Factlines har inngått en samarbeidsavtale. Avtalen gir en unik mulighet for leverandørene som er registrert i Matinfo til å kunne dokumentere og fremvise sitt samfunnsansvar overfor innkjøpere.

Leverandører som frembyr sine produkter via Matinfo og Millum kan nå synliggjøre at de har tatt i bruk Factlines for å dokumentere samfunnsansvar. Ved å benytte Factlines har virksomhetene på plass en rutine og metode for å kunne stille krav og følge opp i sine dynamiske, ofte globale, leveransekjeder.

IKTNORGElogo

IKT-Norge har på vegne av sine medlemmer inngått en meget gunstig avtale med Factlines AS på tjenester og digital støtte i det vanskelig arbeidet med å følge opp krav til samfunnsansvar og innsikt i leverandørkjeden.

Kravene er spesielt utfordrende for børsnoterte selskaper og for leverandører og underleverandører til det offentlige, men krevende både tid- og ressursmessig for alle seriøse virksomheter uansett størrelse.

Les mer om avtalen her